JQMIGRATE: jQuery.fn.andSelf() replaced by jQuery.fn.addBack()

JQMIGRATE: jQuery.fn.andSelf() replaced by jQuery.fn.addBack() error when first time lode the website after refreshing all ok every thing are working its in magento 2.2.6

please not provide solution like

marge js and css

than static:content:deploy command run

like that

macbook pro – Can MBP 16 inch(Late 2019) retina screen can be replaced with non retina screen(not apple)?is it possible?what problems i might face i do that?

macbook pro – Can MBP 16 inch(Late 2019) retina screen can be replaced with non retina screen(not apple)?is it possible?what problems i might face i do that? – Ask Different

What is Cam belts ? When should they be replaced?

Your vehicle is a huge system of components. If even a single component gets damaged, the working of the entire system gets affected

After Big Sur 11.1 replaced beta, No Safari available

No problem converting from Beta to Big Sur 11.1non 2016 MacBook 12 except for Safari. The beta Safari remains, is not compatible, and I haven’t been able to locate installer for the right Safari.

This is a new/clean install so there is no backup as none needed. How to remove the beta?

Chrome is installed and apparently healthy

Thank you.
C

dnd 5e – Is the brass brazier required for the Find Familiar spell, or can it be replaced by a spellcasting focus/component pouch?

RAW, you need either a brass brazier or a spellcasting focus.

The material component for find familiar states:

10 gp worth of charcoal, incense, and herbs that must be consumed by fire in a brass brazier.

This is oddly specific language for something that isn’t required at all. The rules-as-written ruling is abundantly clear here: the charcoal, incense, and herbs must be consumed by fire in a brass brazier. Or, alternatively, a spellcasting focus can substitute for the brass brazier only, not the charcoal, incense, and herbs:

A character can use a component pouch or a spellcasting focus (found in chapter 5, “Equipment”) in place of the components specified for a spell. But if a cost is indicated for a component, a character must have that specific component before he or she can cast the spell.

Since a cost for the brazier is not given, the brazier can be replaced by a component pouch or spellcasting focus.

9 – Custom token not being replaced

In my_module I have the following:

function my_module_token_info()
{
  $info = ();
  $info('types')('my_module_tokens') = (
      'name' => 'My Module Tokens',
      'description' => t('Tokens specific to my module.'),
  );
  $info('tokens')('my_module_tokens')('my_token')() = 'For my token in a node body';

  return $info;
}

function my_module_tokens($type, $tokens, array $data, array $options, BubbleableMetadata $bubbleable_metadata) {
  $replacements = ();

  if ($type == 'my_module_tokens') {
    foreach ($tokens as $name => $original) {
      switch ($name) {
        case 'my_token':
          $replacements($original) = 'test';
          break;

        default:
          break;
      }
    }
  }

  return $replacements;
}

In a node body I have (my_module_tokens:my_token)

Now, the token info is found and processed, and appears in the token list. The implementation of hook_tokens does not fire unless I add the following:

function my_module_preprocess_node(&$variables) {
  $token = Drupal::token();
  $token->replace("(my_module_tokens:my_token)", array('node'=>$variables('node')), array('clear' => TRUE));
  }
}

The token information and replacement text are sent off to the tokens logic, but the result is that the token in the body text is unchanged.

7 – Autocomplete field where title is replaced with NID

I’m using Drupal 7 and I have made autocomplete function to be called on a field.

File my_module.module:

<?php    

function my_module_menu() {
        
    $items = array();

    $items('/autocomplete') = array(
        'title' => 'Autocomplete',
        'page callback' => 'companyAutocomplete',
        'access arguments' => array('autocomplete'),
        'type' => MENU_LOCAL_TASK,
        'weight' => 1,
        'file' => 'my_module.autocomplete.inc'
    );   
       
    return $items;
}

File my_module.autocomplete.inc:

<?php

function companyAutocomplete($fieldInput) {

    $returnArray = array();

    $query = db_select('node', 'n')
        ->fields('n', array('nid', 'title'))
        ->condition('n.title', '%'.db_like($fieldInput).'%', 'LIKE')
        ->condition('n.type', 'company', '=')
        ->orderBy('n.title', 'ASC')
        ->range(0, 10);

    // print strtr((string) $query, $query->arguments());

    $results = $query->execute();

    foreach ($results as $result) {
        $returnArray($result->title) = check_plain($result->title);
    }

    drupal_json_output($returnArray);
}

File template.php:

<?php

function my_theme_preprocess_field(&$vars) {

    if ($node = menu_get_object()) {

        if ($node->type == 'company') {

            if ($vars('element')('#field_name') == 'field_company') {
                $company = entity_metadata_wrapper('node', $vars('items')('0')('#markup'));
                $vars('items')('0')('#markup') = $company->label();
            }
        }
    }
}

and I have a field company (I use this field to enter NID):

$form('field_company') = array(
    '#type' => 'textfield',
    '#default_value' => $defaultCompany,
    '#title' => 'Company',
    '#autocomplete_path' => '/autocomplete',
);

When I type something in field, autocomplete returns correct text value of the searched term and that is ok.

How can I modify companyAutocomplete() function or the field itself for autocomplete to works as it is, but to write NID instead title in $form(‘field_company’)(‘und’)(0)(‘value’)?

Magento2.3.4 Product main image gets replaced with first option

On configurable products, when the page is loading then it’s showing the main image but immediately its gets replaced with the first option on load.
I have debugged it and found that the following script in gallery.phtml is creating a problem

<script type="text/x-magento-init">
    {
        "(data-gallery-role=gallery-placeholder)": {
            "mage/gallery/gallery": {
                "mixins":("magnifier/magnify"),
                "magnifierOpts": <?= /* @noEscape */ $block->getMagnifier() ?>,
                "data": <?= /* @noEscape */ $block->getGalleryImagesJson() ?>,
                "options": <?= /* @noEscape */ $block->getGalleryOptions()->getOptionsJson() ?>,
                "fullscreen": <?= /* @noEscape */ $block->getGalleryOptions()->getFSOptionsJson() ?>,
                "breakpoints": <?= /* @noEscape */ $block->getBreakpoints() ?>
            }
        }
    }
</script>

Is there any way to resolve it

Magento 2 – How to solve the issue after import image from backend replaced by placeholder image

I just import images from the backend, save after upload replaced by placeholder image, my uploaded image does not save instead of placeholder image available, how to solve this issue?

hardware – Replaced Ambient temperature sensor in imac mid 2011 (A1314) fans still blowing at full speed

My iMac fans started blowing at full speed for sometime so I rebooted and ran diagnostics and received an ambient sensor error, image attached below.

I had been considering adding an SSD in addition to my 2TB internal HDD and so decided I would add the SSD and replace the sensor whilst I was there. The sensor I bought

After carefully replacing the sensor (I’m a PC technician by trade) at first boot the the fans were still blowing at full speed..

So I reset SMC by unplugging the iMac and waiting, same result. I then reset PRAM a few times, same result, fans still blowing at full speed. I then decided to run diagnostics again although the test just displayed ‘starting internet recovery’ for more than an hour so figured it might be hanging, and rebooted.

Booted back into OSX and fans were quiet and have been for 10 days, although today on booting up the fans were on full and have been ever since despite rebooting a few times, I can’t believe it! What is going on here??

It’s nothing to do with the SSD I cloned the existing HDD to the SSD and used the proper OWC sata cable kit, the original hard drive hasn’t be changed merely cloned then wiped.

Thanks in Advance

iMac mid 2011 diagnostic result

DreamProxies - Cheapest USA Elite Private Proxies 100 Private Proxies 200 Private Proxies 400 Private Proxies 1000 Private Proxies 2000 Private Proxies ExtraProxies.com - Buy Cheap Private Proxies Buy 50 Private Proxies Buy 100 Private Proxies Buy 200 Private Proxies Buy 500 Private Proxies Buy 1000 Private Proxies Buy 2000 Private Proxies ProxiesLive Proxies-free.com New Proxy Lists Every Day Proxies123