html – Weird white side bars on iPhone

Im new to html css development , when I try to test the site on my iphone 12 horizontally there are white side bars like the site doesnt exist there ,maybe because of the new phones cutted screens … , but it works fine vertically. (F12 mobile inspector works fine in horizontally mode).
Is there a way to full screen it?

htaccess – sitemap contains weird links and does not contain my pages

I was about to submit my wordpress auto-generated sitemap to Google Search Console but I realized my sitemap contains weird links and it doesnt contain any of my actual pages. I checked example.com/sitemap.xml and example.com/wp-sitemap.xml and example.com/sitemap_index.xml. They all contain different weird links like :

<url>
<loc>https://example.com/armrests71n79/jsxc93911899.htm</loc>
</url>
<url>
<loc>https://example.com/ferocebotc/iq39894629.htm</loc>
</url>
<url>
<loc>https://example.com/hairspraysp6/ekqpmh46441760.htm</loc>
</url>

And this is just 3 of them. There are almost 1000 links like this and my site actualy has just 27 pages.
Extra information:

  1. I recieved an htaccess attack in the past. At that times, my website was not wordpress and it was down because of that attack. After that I build the site with wordpress and it didnt go down anymore.
  2. Some of the link in my sitemap redirects to weird websites. One of them redirects to a Japanese e commerce website
  3. When I use a rondom sitemap generator (not plugin, from rondom websites) , they give the correct sitemap with 27 actual pages
  4. I have tried plugins Yoast SEO, All In One Seo and got same result

How to interpret weird ipmitool thresholds

On a CentOS 4 IBM x3650 server, ipmitool -v sensor | grep -A 14 "PECI" gets me this:

Sensor ID              : CPU 1 PECI tics (0x7c)
 Entity ID             : 3.1
 Sensor Type (Analog)  : Temperature
 Sensor Reading        : -55 (+/- 0) unspecified
 Status                : ok
 Lower Non-Recoverable : -64.000
 Lower Critical        : na
 Lower Non-Critical    : 64.000
 Upper Non-Critical    : 0.000
 Upper Critical        : na
 Upper Non-Recoverable : na
 Event Status          : Event Messages Disabled
 Assertion Events      :
 Event Enable          : Event Messages Disabled
 Assertions Enabled    : unc-
--
Sensor ID              : CPU 2 PECI tics (0x7d)
 Entity ID             : 3.2
 Sensor Type (Analog)  : Temperature
 Sensor Reading        : -56 (+/- 0) unspecified
 Status                : ok
 Lower Non-Recoverable : -64.000
 Lower Critical        : na
 Lower Non-Critical    : 64.000
 Upper Non-Critical    : 0.000
 Upper Critical        : na
 Upper Non-Recoverable : na
 Event Status          : Event Messages Disabled
 Assertion Events      :
 Event Enable          : Event Messages Disabled
 Assertions Enabled    : unc-

2 things stick out to me. The lower non-critical threshold is higher than the upper non-critical threshold, so technically the Sensor Reading will always be out of range.
But according to ipmitool sdr list | grep PECI, the reading seems to be fine:

CPU 1 PECI tics  | -49 unspecified   | ok
CPU 2 PECI tics  | -52 unspecified   | ok

But I do see that the only Assertion Enabled is unc(Upper Non-Critical). So I guess that means that it’s ignoring the Lower Non-Critical threshold? The second thing that sticks out to me is that the Assertions Enabled section says unc- as opposed to unc+. On all other sensors, I only ever see lnr-, lcr-, lnc- and/or, unc+, ucr+, unr+. So although I couldn’t find any documentation to support my assumption I assumed they could be interpreted as “assertions are enabled in the event that the reading goes below(-) a lower threshold and/or above(+) an upper threshold,” as the case may be. However, wouldn’t that mean that unc- would enable assertions when the reading was below(-) the upper threshold? If so, why is the reading of -55 which is below the Upper Non-Critical threshold of 0.000 ok?

I have a similar problem on a CentOS 4 IBM eServer xSeries 346 server. ipmitool -v sensor for the CPU1 VCore shows:

Sensor ID              : CPU 1 VCore (0xb8)
 Entity ID             : 3.1
 Sensor Type (Analog)  : Voltage
 Sensor Reading        : 1.330 (+/- 0) Volts
 Status                : ok
 Lower Non-Recoverable : 1.920
 Lower Critical        : na
 Lower Non-Critical    : 1.920
 Upper Non-Critical    : 0.000
 Upper Critical        : na
 Upper Non-Recoverable : na
 Assertion Events      :
 Assertions Enabled    :

So here the Upper Non-Critical threshold is lower than the Lower Non-Critical threshold, rendering any reading out of range. However, ipmitool sdr list shows:

CPU 1 VCore      | 1.32 Volts        | ok

In this case, however, there are no assertions enabled. Is that why the status is “ok”? What am I to make of these seemingly weird thresholds? Is there any documentation to explain what unc- could mean? Is it a problem specific to CentOS 4 IBMs or maybe these sensors in particular?

oracle – weird behaviour of NVL(,Sequence.nextval) when the colummn has data?

I’ve created a sequence like this :

CREATE SEQUENCE seq_test2
  MINVALUE 0
  MAXVALUE 999999999999999999999999999
  START WITH 0
  INCREMENT BY 1;

Both of these two queries show me the number 0:

 select SEQ_TEST2.nextval from DUAL;   
 select SEQ_TEST2.currval from DUAL;

And I have a table as you can see here :

create table STUDENT
(
  st_id      NUMBER,
  first_name VARCHAR2(150),
  last_name  VARCHAR2(150)
)

After executing the query below ,

select t.st_id , nvl(t.st_id , seq_test2.nextval) as seq
from STUDENT t

When there is no null in st_id column , the result I get is this :

    st_id    seq
   ---------------
      1       1
      2       2
      3       3
      4       4
      5       5

when I insert a row for which the column st_id is null , after executing the query above the result is like below :

      st_id    seq
   ---------------
       1       1
       2       2
       3       3
       4       4
       5       5
       null    10

And if I execute it again I see:

      st_id    seq
   ---------------
       1       1
       2       2
       3       3
       4       4
       5       5
       null    16

Seems like even if column st_id has data , this part of the NVL function (seq_test2.nextval)
gets executed !!!! Why is this happening?

Thanks in advance

Weird black rectangle in Word’s headings

I am trying to build a Word template. It was working perfectly. I saved the document and opened it on another computer and I saw this:

enter image description here

All the sections were replaced with weird black rectangle.

Ont he Define new Multilevel list I don’t see Chapitre 2 but an empty field with a small dot pixel on the top left (in the Enter formatting for number: section).

I cannot delete it or remove it. How can I fix this?

I’ve uploaded a minimal docx file in base64: https://pastebin.com/rF9jgWCs

Note that https://superuser.com/a/516480/374513 doesn’t solve the problem.

enter image description here

Weird device showing in network tab of Finder

This is what I see:

computer with cryptic name

It is showing in the network section in finder.

Sometimes I see it but sometimes I don’t.

Should I be concerned? How do you remove it? What does it mean?

My model is 2017 Macbook Air and I have Big Sur installed

This is kinda weird got Initial Order

I on CB and digital store, noticed
I can have many sales but all just Initial Order Form Impressions.

thus no sales

wat go wrong? surely the product for buyer work they interested so click on the order form
but never pay thus no sales.;):(

A weird limitation

I am come up with this problem while conducting my research in statistical inference and triangular array. I am not sure it is correct or not. I run some simulations in MATLAB, for example, when $x_{i,n} = frac{1}{n}$, and I observed that the result holds.

Problem. Given sequence ${x_{i,n}}_{1 leq i leq n}$ such that $x_{i,n} in (0,1)$. Suppose that $x_{i,n} = o(1)$, where $o(1) rightarrow 0$ as $n rightarrow infty$. Consider the sequence ${a_{i,n}}_{1 leq i leq n}$ satisfying $a_{i,n} = 1 – (1-x^2_{i,n})^n$ for all $i =1,2, dots, n$. Prove that $$lim_{n rightarrow infty} frac{1}{sqrt{n}}sum_{i=1}^{n}a_{i,n} = 0$$.

lineageos – Crash when installing application leading to weird “No such app found” entry in drawer and forced reboot

A few days ago I installed a app from an .apk file. Unfortunately, my phone decided to die during the installation process. Since then I have a weird entry in my drawer looking like this:

Weird entry in app drawer

If I click on it, I get a toast saying “No such app found”. This alone wouldn’t bother me but since then my phone also crashes after about two minutes after it started.

I’ve tried investigating this problem but I couldn’t find anything really helpful. The only thing I found is a post from StackOverflow describing what happens when you install an application. Based on this I think there went something wrong with the intent registration, corrupting a intent register or something like that.

What I’ve tried so far is cleaning the cache and installing and uninstalling the app again. When the app is installed again, the weird entry in the launcher disappears and even after the app is uninstalled, it doesn’t reappear. However, my phone still keeps crashing and after a reboot it reappears.

Does anyone have a idea what is going on here and how to fix this? I would be very thankful for any help :).

Additional information:

  • Device: Samsung Galaxy S7 (herolte)
  • ROM: LineageOS 15.1 (Android 8.1.0)

DreamProxies - Cheapest USA Elite Private Proxies 100 Private Proxies 200 Private Proxies 400 Private Proxies 1000 Private Proxies 2000 Private Proxies 5000 Private Proxies ExtraProxies.com - Buy Cheap Private Proxies Buy 50 Private Proxies Buy 100 Private Proxies Buy 200 Private Proxies Buy 500 Private Proxies Buy 1000 Private Proxies Buy 2000 Private Proxies ProxiesLive.com Proxies-free.com New Proxy Lists Every Day Proxies123.com Buy Cheap Private Proxies; Best Quality USA Private Proxies